Serveis

OFICINA TÈCNICA

El Departament Tècnic de FAYME desenvolupa les idees i necessitats de cada client i ofereix solucions de disseny i desenvolupament, aprofitant els seus trenta anys d’experiència en el sector.

TALL PER PUNXONAT

La secció de tall per punxonat de FAYME disposa de tecnologia d’última generació que garanteix precisió, versatilitat i els millors acabats en qualsevol tipus de projecte.

Tall combinat laser i punxonat

TALL COMBINAT (PUNXONAT-LÀSER)

TALL PER LÀSER

La secció de tall per làser de fibra òptica de FAYME disposa de tecnologia d’última generació que garanteix precisió, versatilitat i els millors acabats en qualsevol tipus de material: coure, llautó, acer, inoxidable i alumini.

PLEGAT

La secció de plegat de FAYME disposa de quatre màquines d’última generació que incorporen control numèric i ordinador propi, i que permeten una programació ràpida i senzilla, supervisada des de l’oficina tècnica, per a la realització d’un treball i acabat perfectes.

SOLDADURA

La secció de soldadura de FAYME treballa tant amb construccions metàl·liques simples com compostes, i s’adequa a les necessitats de cada projecte tot usant, segons convingui, els sistemes de soldadura per resistència elèctrica, soldadura semiautomàtica o soldadura MIG i TIG.

MECANITZATS

També disposem de maquinaria per poder avellanar, roscar, rematxar, satinar, embutir i premsar.

ACABATS

FAYME ofereix als seus clients tot tipus d’acabats: pintura, serigrafiat, policarbonats, cataforesis i una varietat de tractaments segons les necessitats del client (esmerilats, polits, electropolits, anoditzat, niquelats i estanyats, zincat, cromats, pavonat i sorrejats).

MUNTATGE I EMBALATGE

La secció de muntatge i embalatge de FAYME embala i paletitza els productes pel seu òptim transport i distribució.

LOGÍSTICA

FAYME disposa de magatzem i d’un servei de transport propi que garanteix la màxima seguretat i eficiència en la recollida i el lliurament de materials. També col·labora amb diverses agències de transport, en cas que calgui complementar el servei.