Fayme

PRESENTACIÓ

FAYME és una empresa amb tres dècades d’experiència en la fabricació d’objectes metàl·lics, que treballa per a sectors tan diversos com l’alimentació, l’agricultura, l’automoció, l’electrònica, la il·luminació i els laboratoris.

La seva especialitat són les peces metàl·liques, personalitzades i fetes a mida, des de mobiliari fins a recipients o carcasses de tot tipus.

Fundada el 1987 i radicada a la històrica Colònia Sedó d’Esparreguera, al Baix Llobregat, FAYME disposa de l’oficina tècnica, el personal, la maquinària i l’experiència necessaris per oferir solucions a tot tipus de projectes, treballant tant amb multinacionals com amb petita empresa.

Des de la seva planta de Can Sedó, FAYME cobreix totes les etapes del procés: la plasmació de la idea en un plànol o disseny, la seva producció, l’acabat, el muntatge i l’embalatge. Només cal demanar pressupost.

Enclavament històric

Situada a tocar de l’actual autovia A-2, a l’alçada d’Esparreguera, la Colònia Sedó ha estat un important enclavament del tèxtil català. Va ser fundada a mitjan segle XIX i va funcionar fins el 1980. Actualment acull el Museu de la Colònia Sedó i un polígon industrial que dóna cabuda a diverses empreses, com ara FAYME (des de 1987).